Kryeministri Haradinaj në seancën e Kuvendit.

Haradinaj: Projektligji për Liritë Fetare për Anëtarësim në UNESCO

Ramush Haradinaj duke prezantuar Projektligjin për Liritë Fetare tregoi se cilat bashkësi fetare ia i njeh.

Sipas Haradinajt me këtë ligj njihen si bashkësi fetare bashkësia islame, kisha ortodokse, kisha katolike, ajo protestante, bashkësia hebreje dhe bashkësia e tarikateve.

Haradinaj në fjalën e tij tregoi se Projektligji për Liritë Fetare është njëri nga dy ligjet që është i nevojshëm për anëtarësimin e Kosovës në UNESCO.