Haradinaj pas dorëheqjes pi kafe në një kafiteri të Prishtinës - FOTO

Ramush Haradinaj pas dorëheqjes së tij nga posti i kryeministrit të vendit, për shkak të ftesës që ka marrë nga Gjykata Speciale për t`u intervistuar si i dyshuar, është parë duke pirë kafe tek ‘kafet e vogla’ në Prishtinë.

Haradinaj u përshëndet dhe u duartrokit nga qytetarë që ishin mbledhë pranë kafiterisë ku ishte ai, ndërsa më nuk ka pranuar të deklarohet për media, duke thënë se ‘për sot është kry’.

Haradinaj sot në mbledhjen e qeverisë dha dorëheqje nga posti i kryeministrit, pas ftesës nga Gjykata Speciale, duke thënë se nuk do të shkoj atje si përfaqësues i qeverisë.

FOTO KALLXO – Ramush Haradinaj në një lokal në Prishtinë – 19.07.2019
FOTO KALLXO – Ramush Haradinaj në një lokal në Prishtinë – 19.07.2019
FOTO KALLXO – Ramush Haradinaj në një lokal në Prishtinë – 19.07.2019
FOTO KALLXO – Ramush Haradinaj në një lokal në Prishtinë – 19.07.2019
FOTO KALLXO – Ramush Haradinaj në një lokal në Prishtinë – 19.07.2019
FOTO KALLXO – Ramush Haradinaj në një lokal në Prishtinë – 19.07.2019
FOTO KALLXO – Ramush Haradinaj në një lokal në Prishtinë – 19.07.2019
FOTO KALLXO – Ramush Haradinaj në një lokal në Prishtinë – 19.07.2019
FOTO KALLXO – Ramush Haradinaj në një lokal në Prishtinë – 19.07.2019
FOTO KALLXO – Ramush Haradinaj në një lokal në Prishtinë – 19.07.2019
FOTO KALLXO – Ramush Haradinaj në një lokal në Prishtinë – 19.07.2019

https://kallxo.com/kryeministri-i-kosoves-jep-doreheqje/