Foto: Ramush Haradinaj/Facebook

Haradinaj merr mbështetje nga presidenti i Islandës për anëtarësim në Interpol

Në kuadër të ‘Bloomberg Business Forum’  që po zhvillohet në New York, kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj është takuar me presidentin e Islandës, Gudni Johannesson.

Haradinaj ka thënë se ka marrë premtimin për mbështetje nga presidenti Johannesson për anëtarësimin e Kosovës në Interpol dhe organizata të tjera ndërkombëtare.

“Me presidentin e Islandës Jóhannesson patëm një bashkëbisedim të frytshëm në kuadër të Bloomberg Business Forum në New York. Krahas dakordimit për thellimin e bashkëpunimit bilateral, Presidenti Jóhannesson premtoi se do ta mbështesë Kosovën për anëtarësim në Interpol dhe organizata të tjera ndërkombëtare”, ka shkruar Haradinaj në Facebook.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!