Greve ne QKMF ne Mitrovice Foto: KALLXO.com

Grevë edhe në QKMF-në në Mitrovicë

Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare në Mitrovicë po e vazhdon grevën.

Këtë e ka konfirmuar edhe mjeku, Selman Ajvazi.

“Jemi grevë e kemi zbatuar urdhër in e sindikatës për shëndetësi greva ka vazhduar edhe për 48 orë”, tha Selman Ajvazi për Kallxo.com.

Sipas tij, për momentin vetëm emergjenca është duke funksionuar dhe do të trajtohen vetëm rastet emergjente.

“Vetëm sot janë trajtuar 20 raste në urgjencë të mjekësisë familjare”, tha Ajvazi për KALLXO.com