Ilustrim

Grabitet me armë një institucion mikro-financiar në Prishtinë

Dy persona të maskuar nën kërcënimin e armës kanë grabitur 200 euro dhe një arkë të vogël në një institucion mikro- financiar derisa aty po punonin dy gra.

Rasti ka ndodhur në Prishtinë në orën 16:14.

Nuk raportohet për të lënduar.