Gjykimi për fajde – Djali i Sabit Gecit arrin marrëveshje për pranim fajësie me prokurorin special

Në seancën fillestare, e cila ishte paraparë të mbahej sot, gjykatësja Afërdita Bytyçi, e cila njëherit është edhe kryetare e  Gjykatës së Prishtinës, ka kërkuar më shumë kohë për të analizuar marrëveshjen për pranimin e fajësisë e cila është arritur në mes Prokurorisë Speciale dhe dy të akuzuarve për fajde. Alban Geci akuzohet për veprën … Continue reading Gjykimi për fajde – Djali i Sabit Gecit arrin marrëveshje për pranim fajësie me prokurorin special