Gjykimi ndaj Ukë Rugovës dhe të tjerëve për vizat italiane, Gjykata veçoi procedurën

Mungesa e të akuzuarës Liridona Beqiri ka bërë që Gjykata ta konsideroj veçimin e procedurës penale në rastin ndaj të akuzuarve për keqpërdorim me viza italiane, në mesin e të cilëve është i akuzuar edhe djali i ish-presidentit Ibrahim Rugova, Ukë Rugova. Me fillim të seancës gjyqësore pas konstatimit të palëve të pranishme në sallë … Continue reading Gjykimi ndaj Ukë Rugovës dhe të tjerëve për vizat italiane, Gjykata veçoi procedurën