Foto: Vetura zyrtare në Banjë të Elbasanit

Keqpërdorimi i veturave zyrtare është bërë trend në Kosovë viteve të fundit.

Institucionet nuk kanë mundur të vendosin një rregull të përdorimit të tyre, prandaj në ditë të vikendeve dhe festave ato mund të shihen kudo nëpër Kosovë e jashtë saj, për nevoja personale e familjare të bartësve të tyre.

Një e tillë (me targat 3Z 208 16) është parë sot edhe në Elbasan, në qendrën rehabilituese të këtij qyteti.

KALLXO.com sjell fotografi ekskluzive të dërguara nga një lexues në të cilën shihet vetura zyrtare, me targa të qeverisë, në parkingun e kësaj banje.