FOTO: Tension në Komision, Thaçi heq kravatën

Nën tension është duke u zhvilluar mbledhja e sotme e Komisionit Hetimor Parlamentar në lidhje me ndriçimin e rastit të dëbimit të gjashtë shtetasve turq, ku po merr pjesë edhe presidenti i vendit, Hashim Thaçi.

Debate me shumë akuza dhe ofendime ndërmjet deputetëve dhe presidentit Thaçi, ka bërë që ky i fundit ta heq edhe kravatën.

Presidenti është thirr për raportim në këtë Komision, por ai nuk po i përgjigjet pyetjeve të deputetëve, duke insistuar se i duhet ta dijë nëse ka bazë ligjore për angazhimin e ekspertit ndërkombëtar.

 

 

LINKU i transmetimit të mbledhjes së Komisionit Hetimor Parlamentar.