Foto nga qendra ku po mbahen gratë dhe fëmijët e kthyer nga Siria

104 gra dhe fëmijë që janë kthyer mbrëmë nga Siria për në Kosovë janë vendosur në Qendrën e Azilkërkuesve në Vranidoll.

KALLXO.com ka siguruar fotografi nga jashtë qendrës.

Hapësira është rrethuar dhe po mbahet në mbikëqyrje të rreptë nga Njësia Speciale e Policisë së Kosovës.