Foto: Atdhe Mulla

(FOTO) Mesazhi i votuesit në Zveçan: ‘Bajuni’

Një votues në zgjedhjet për kryetar komune në Zveçan si duket nuk ka qenë i kënaqur me gjithë procesin atje.

KALLXO.com po i monitoron nga afër zgjedhjet komunale në Veri.

Në njërën nga vendvotimet në Zveçan në njërën prej fletëvotimeve shkruhet ‘Mërsh’, fjalë në serbisht që në shqip do të thotë: ‘Humb!” ose “Ik!”.

Zgjedhjet sot u mbajtën në komunat e Mitrovicës Veriore, Zubin Potokut, Zveçanit dhe Leposaviqit.

Zgjedhjet u shpallën pasi katër kryetarët e këtyre komunave dhanë dorëheqje në shenjë pakënaqësie me tarifën 100 për qind për produktet serbe.