Foto: Komuna e Prushtinës

Fillojnë punimet për parkun e ri në Prishtinë

Në lagjen ‘Arbëria’ në Prishtinë kanë filluar punimet për një parku të ri.

Siç bëhet e ditur në një komunikate të komunës, këtë park me fusha sportive do të mund të e shfrytëzojnë banorët e lagjes Arbëria dhe Kodra e Trimave.

“Revitalizimi i hapësirave me gjelbërim po e ndihmon zhvillimin e qytetit drejt jetesës së shëndetshme”, thuhet në postimin e Komunës në llogarinë në ‘Facebook’.