Ferizaj, lëndohet në vend të punës

Policia e Kosovës ka njoftuar përmes raportit policor se në rrugën “Ahmet Kaqiku” në Ferizaj një burrë është lënduar në vendin e tij të punës, derisa ishte duke punuar në një objekt në ndërtim e sipër.

Pas lëndimeve që ka marrë viktima dërguar në QKUK për trajtim mjekësor.

Në lidhje me rastin është njoftuar prokurori dhe rasti vazhdon të hetohet.