Ilustrim - Vjedhje e veturës

Ferizaj, i vidhet vetura nga garazhi

Një veturë është vjedhur gjatë ditës së djeshme në Ferizaj

Ankuesi ka raportuar në polici se persona të dyshuar dhe të panjohur kanë vjedhur veturën e tij të tipit Suzuki nga garazhi i tij.

Sipas ankuesit vetura e vjedhur është me targa të Danimarkës.

Në raportin e policisë, nuk raportohet për persona të arrestuar rreth këtij rasti