FOTO ILUSTRIM

E dyshuara për falsifikim të dokumenteve arrestohet në Pikën Kufitare në Han të Elezit

Një shtetase e Maqedonisë Veriore është arrestuar nga policia në Pikën Kufitare në Han të Elezit për falsifikim të dokumenteve.

Policia  Kosovës ka njoftuar se e dyshuar dyshohet se ka falsifikuar dokumentin e sigurimit kufitar.

Me vendim të prokurorit, dokumenti është konfiskuar për ekzaminim, ndërsa e dyshuara për këtë rast është liruar, dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.