Arrestim i një të dyshuari - Foto: KALLXO.com

Dy të Arrestuar për Mashtrim të Bashkatdhetarëve me Aviobileta

Policia njofton se nga të dyshuarit në cilësi të provave materiale është konfiskuar një CD me të dhënat e rezervimeve si dhe shumën e pagesave të klientëve.

Vlera e mashtrimeve nga ana e të dyshuarve është rreth 68,817 CHF dhe 25,798 €.

Me urdhër të prokurorit të dyshuarit janë dërguar në mbajtje.

Vepra për të cilën dyshohen të arrestuarit është mashtrim.