Donacioni i Ftohtë në Gjakovë

Qeveria e Kosovës rrezikon të humbë një investim prej 12 milionë eurosh për efiçiencë të energjisë në ngrohtoren e Gjakovës.

Për humbje të mundshme të këtyre parave, flasin edhe shefi i Komunitetit për Energji në Vjenë Janez Kopac dhe kryetarja e Gjakovës Mimoza Kusari – Lila.

Ndiqeni emisionin “Jeta në Kosovë” të enjten prej orës 20:10 #Ngrohtorja