Një foto e përbashkëtt e anëtarëve të dy qeverive - Foto: Facebook

Diskutohen marrëveshjet Kosovë - Shqipëri

Zëvendëskryeministri Fatmir Limaj, pret në takim një delegacion të Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë.

Zëvendëskryeministri njëherësh edhe Koordinator Kombëtar për mbikëqyrjen dhe zbatimin e marrëveshjeve mes Kosovës dhe Shqipërisë, Fatmir Limaj, pret në takim një delegacion të Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë, të kryesuar nga ministri i Brendshëm, Sander Lleshaj dhe ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Anila Denaj, si dhe përfaqësues të tjerë nga institucionet e Shqipërisë.

(Ndërtesa e Qeverisë, ora 16:00)