Dëshmitari: E ndërrova raportin pasi u ndjeva i kërcënuar nga togeri

Në gjykimin e togerit të policisë Fadil Surkishi, të akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare për shkak të ndikimit në dy raste të aksidenteve të trafikut, në cilësi të dëshmitarëve janë dëgjuar zyrtarët policorë Fisnik Veseli dhe Isak Ejupi. Dëshmitari Fisnik Veseli gjatë dëshmisë së tij tregoi për aksidentin që kishte ndodhur në vitin 2014 … Continue reading Dëshmitari: E ndërrova raportin pasi u ndjeva i kërcënuar nga togeri