Deputetët e vazhdojnë pauzën, Kuvendi mbyll seancën

Shumica dërmuese e deputetëve të Kuvendit të Kosovës nuk janë kthyer në sallën plenare për vazhdimin e seancës.

Seanca e nisur sot pas orës 10:00, është dashur të vazhdonte me fillim nga ora 15:00.

Por, nënkryetari i Kuvendit, Xhavit Haliti, për shkak të mungesës së kuorumit i mbylli punimet.

“Sipas të gjitha gjasave deputetët nuk dojnë me ardhë në sallë. Unë e mbylli seancën dhe për vazhdimin e saj ju njoftojmë pastaj”, tha ai.

Kuvendi i Kosovës sot nuk ka arritur të realizojë asnjë votim edhe pse kishte mbi 30 pika të rendit të ditës, për shkak të mungesës së kuorumit në vendimmarrje.

Opozita nuk voton, nuk kalon asnjë nga pikat e Kuvendit