Deklarata për Demarkacionin Thaçi-Vujanoviq (Foto)

Deklarata e përbashkët mes presidentit të Kosovës dhe Malit të Zi parashikon ratifikim të marrëveshjes së demarkacionit dhe mundësi për korrigjim të saj. Në deklaratën e përbashkët të Presidentit të Kosovës Hashim Thaçi dhe atij të Malit të Zi Filip Vujanoviq, parashikohet ratifikimi i marrëveshjes së demarkacionit dhe pastaj ekziston si mundësi korrigjimi i tij. … Continue reading Deklarata për Demarkacionin Thaçi-Vujanoviq (Foto)