DebatPernime për ujin, ajrin dhe tokën

Mbrojtja e ambientit duke përfshirë, ajrin, ujin dhe tokën e Kosovës ishte temë e diskutimit në ‘Debatpernime’.

Në këtë debat mikrofoni ishte i hapur për pyetje nga qytetarët ndërsa temë e diskutimit veç tjerash janë ruajta e lumenjve, bjeshkëve e ajrit në vend.

Panelistë në këtë debat janë: Gazmend Muhaxheri, Kryetar i Komunës së Pejës ; Millena Zdravkoviq, Zv/ministre e ambientit; Fatmir Morina, drejtor i Parkut Kombëtar “Bjeshkët e Nemuna”; Jellena Gjokiq, profesoreshë e menaxhimit të mbeturinave në Mitrovicë; Fatos Lajçi, ambientalist i lashtë; Dajana Berisha, KOSID.

Jeta në Kosovë transmetohet çdo të enjte nga ora 20:15 në RTK dhe repriza të premten në mesditë.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!