Hysri Peqani - 'Burdushi'

Burdushi ne grevë urie

Mjeku popullor Burdushi ka paralajmeruar që prej nesër do të  futet në grevë urie me ankesën  se është duke u diskriminuar për shkak të përkatësisë së tij etnike.

Lajmi ështe konfirmuar nga avokati i tij Asdren Hoxhaj.

Sipa Hoxhajt Burdushi nuk është marrë në pyetje nga prokuroria qe tre muaj dhe kjo është njëra nga arsyet e grevës.

Hysni Peqani, i njohur si Burdushi është i akuzuar për disa vepra penale.

https://kallxo.com/gjykata-ia-ndalon-profesionin-burdushit/