Bletarëve në Vushtrri po ju vdesin bletët

Kohëve të fundit në disa fshatra të Vushtrrisë bletët po vdesin masovisht.

Bletarët ankohen se komuna ka shpërndarë koshere me bletë të infektuara.

Vetëm në fshatin Bequk janë varrosur 312 koshere bletësh. Agjencia e Ushqimit dhe Veterinës thotë se faji është te bletarët.

.