Bastisje në lokale në Mitrovicë - Foto

Aksion i gjerë i Policisë së Kosovës është duke zhvilluar në afërsi të “Urës së Ibrit” në Mitrovicë.

Siç merr vesh KALLXO.com, gjatë aksionit janë kontrolluar dhjetëra qytetarë dhe disa lokale.

KALLXO.com merr vesh se njësitë speciale të Policisë kanë kontrolluar disa lokale në afërsi të Urës së Ibrit në Mitrovicë.

Ky aksion vjen pak kohë pas aksionit të gjerë të Policisë ku u arrstuan dhjetëra të dyshuar për kontrabandë me mallra në veri të Mitrovicës, në mesin e tyre edhe shumë zyrtarë të Policisë së Kosovës.

Aksioni i Policisë në veri

.