Ambasadori i Kosovës në Emiratet e Bashkuara Arabe, Avni Arifit - Foto: Avni Arifi Facebook

Avni Arifi fillon punën si ambasador në Emiratet e Bashkuara Arabe

Avni Arifi ka bërë të ditur se sot ka filluar punën e Ambasadorit të Republikës së Kosovës në Emiratet e Bashkuara Arabe.

Arifi përmes një publikimi në Facebook, ka shkruar se përfaqësimi i duhur i Kosovës në këtë pjesë të botës është me rëndësi të posaçme politike dhe ekonomike.

“Falënderoj të gjithë ata që ma besuan këtë detyrë e në veçanti Kryeministrin Haradinaj. Si gjithmonë do të jem në funksion të detyrës”, thuhet në postimin e tij.

Avni Arifi së fundi ka qenë anëtar i AAK-së në Ekipin Negociator të Kosovës për negociata me Serbinë, ndërkaq, AAK-ja ende nuk ka bërë të ditur se kush do të jetë zëvendësi i tij në këtë ekip.