Arma që vrau vëllezërit në Malishevë ende e paidentifikuar

Në gjykimin e të akuzuarve Besim dhe Blerim Maloku për vrasjen e dyfishtë në fshatin Plloqicë të Malishevës, sot në gjykatën e Gjakovës u dëgjua hetuesi policor dhe eksperti i balistikës. Dy vëllezërit Shani dhe Bahri Maloku kishin mbetur të vrarë më 9 mars 2018 ndërsa të akuzuar lidhur me këtë vrasje janë Besim dhe … Continue reading Arma që vrau vëllezërit në Malishevë ende e paidentifikuar