Aktakuzë ndaj të dyshuarit se rrahu gruan për një euro

Një burrë nga Peja po akuzohet për dhunë në familje pasi i shkaktoi lëndime trupore bashkëshortes.

Prokuroria Themelore e Pejëska ngritur aktakuzë ndaj të pandehurit Xh.T, për veprën penale “Lëndim i lehtë trupor”.

Sipas aktakuzës, me datën 27 prill 2018, rreth orës 11:00, i pandehuri Xh.T, përderisa ishte nën ndikimin e alkoolit, në shtëpinë e tij, i njëjti fillimisht kishte kërkuar nga bashkëshortja e tij t’ia jap 1 euro dhe pasi që e njëjta nuk kishte, i pandehuri e godet me grusht në kokë dhe shkelm në këmbën e majtë, duke i shkaktuar viktimës lëndime trupore.

Prokurori i çështjes me rastin e ngritjes se aktakuzës, i ka propozuar Gjykatës që i  pandehuri të shpallen fajtor dhe të dënohen sipas ligjit për veprën penale e cila i vihet në barrë.