FOTO ARKIV

Aksident i Rëndë në Qendër të Prishtinës

Një aksident i rëndë ka ndodhur në udhëkryqin e Katedrales mbrëmë natën, rreth orës 12 :30 minuta.  Në aksident janë përfshirë dy vetura dhe nuk dihet nëse ka të lënduar.

Siç shihet në fotot e dërguara nga lexuesit  e KALLXO.com, së paku dy vetura janë të dëmtuara.

Aksidenti ka shkaktuar rrëmujë në komunikacion.

Ende nuk dihen arsyet që kanë shpie deri tek ky aksident i rëndë.