Gjobitet kamionisti që hedhi material ndertimor në rrugë

Drejtori i Inspeksionit, Adonis Tahiri, ka njoftuar se është gjobitur me 200 euro një makineri e cila gjate qarkullimit kishte hedhur material ndërtimor në rrugë.

Siç njoftoi Tahiri në rrjetin social ‘Facebook’, vozitësi është detyruar që ta pastroj demin e bërë në rrugë.

“Përveç gjobës 200 €, pala është urdhëruar që ta pastrojë rrugën menjëherë, dhe kjo rrugë tashmë është e pastruar”, ka thënë Tahiri.