Shkollat e Deçanit, Junikut e Mamushës megjithatë në grevë

Kryeministri Ramush Haradinaj mbrëmë kishte vendosur që mësimdhënësve të shkollave të mesme t’ua rrisë pagën për 74.8 euro nga paga aktuale, atyre të arsimit fillor 46.8 euro, mësimdhënësve të sistemit parashkollor 54.9 euro, kurse atyre të shkollave speciale për 49.8 euro. Ndaj kësaj oferte reaguan pozitivisht komuna e Junikut, Deçanit dhe Mamushës të cilat mbrëmë … Continue reading Shkollat e Deçanit, Junikut e Mamushës megjithatë në grevë