Shkarkohet ministri Rikallo

Kryeminsitri i Kosovës ka marrë vendim sot për shkarkim të Ministrit të Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Nenad Rikalo.

Ai e quajti këtë ministër të respektuar në qeverinë ë tij.

“Z. Rikalo i shprehi falënderim për bashkëpunim gjatë kohës sa ishte aktiv si ministër në Qeverinë e Kosovës.Në proceset politike para vetes, do të respektoj angazhimin e secilit. Ministri Rikalo ishte ministër i respektuar në Qeverinë e Republikës së Kosovës”, shkroi ai

Shkarkimi i këtij ministri ishte njëri ndër kushtet e Partisë Socialdemokrate për votimin e Projektbuxhetit për vitin 2019 që pritet të bëhet sot.

 

02 Shkurt 2019 - 08:44

Doruntina Baliu 02/02/2019 - 08:44
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend