array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(26) "https://kallxo.com/shifra/"
 }
}

Pasuria që kreu i Ferizajt e ka deklaruar në Agjencinë Kundër Korrupsionit

Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim Aliu, i cili njëkohësisht është edhe kryetar i Asociacionit të Komunave të Kosovës dhe kryetar dege i Partisë Demokratike të ...

Sa i pasur është deklaruar të jetë kryetari i komunës së Prizrenit, Shaqir Totaj?

Kryetari i Komunës së Prizrenit, njëhërësh kryetari i Degës së Partisë Demokratike të Kosovës në këtë qytet, Shaqir Totaj, i ka deklaruar 500 mijë ...

Pasuria e Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë së Kosovës

Gazmend Hoxha, Drejtor i Përgjithshëm në Policinë e Kosovës, njëherësh edhe anëtar i Këshillit Kombëtar për Parandalimin dhe Sanksionimin e Dhunë...

Pasuria e kryesuesit të KGjK-së, Albert Zogaj: Shtëpi të përbashkët në vlerë 140 mijë euro

Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGjK), Albert Zogaj ka deklaruar shtëpi prej 351.27 metra katrorë në vlerë prej 140 mijë euro.

Pasuria e kryeprokurorit të Prokurorisë Speciale, Blerim Isufaj

Kryeprokurori i Prokurorisë Speciale, Blerim Isufaj ka deklaruar pasurinë e tij në Agjencinë për Parandalimin e Korrupsionit.

Kryetari i Zubin Potokut deklaron 95 mijë euro pasuri të paluajtshme

Izmir Zeqiri, kryetar i Komunës së Zubin Potokut në deklarimin e pasurisë ka deklaruar se posedon shtëpi, tokë e pyll.