Foto: Rtv21

Sa është e dobishme pirja e ujit në stomak bosh

Uji është thelbësor për funksionimin normal dhe të qetë të të gjitha organeve në trupin tuaj.

70% e trupit tuaj është bërë nga uji dhe përfitimet nga uji janë të shumta.

Uji është me të vërtetë pija më e mirë që mund të shuajë etjen dhe pirja e saj në stomak bosh mund të kurojë disa probleme në trupin tuaj, transmeton rtv21.tv.

Bëni një ritual të ujit të pijshëm sa më shpejt që të ngriheni, dhe nëse nuk jeni mësuar me të, filloni me sasi më të vogla.

Pas kësaj pastroni dhëmbët dhe shmangni ngrënien ose pirjen e ndonjë gjëje për rreth 45 minuta.

Pas kësaj, hani mëngjes. Sigurohuni që nuk pini ujë për 2 orët e ardhshme.

Kjo ndihmon për sëmundjet e gjirit dhe do të vëreni që do të ndjeheni me më shumë energji dhe më të relaksuar.

Kjo terapi mund të ndihmojë në shërimin e presionit të gjakut, gastritit, konstipacionit dhe diabetit pa asnjë efekt anësor./21Media