Rastet e reja me COVID-19 nga 2,532 mostrave të marrura në terren

568 persona kanë rezultuar pozitiv me coronavirus në 24 orët e fundit në Kosovë, nga 2,532 mostra të marrura në terren nga Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës dhe gjurmimet e kontakteve. Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike gjithashtu ka njoftuar se katër persona kanë vdekur në 24 orët e fundit si pasojë e infeksionit përderisa … Continue reading Rastet e reja me COVID-19 nga 2,532 mostrave të marrura në terren