array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(37) "https://kallxo.com/shendeti/keshilla/"
 }
}

Si ta njohim mjaltin e vërtetë në dyqane?

Mos t’ju mashtrojnë me mjaltë të rremë! Kthejeni kavanozin dhe shikoni – një gjë i thotë të gjitha.

Si të kujdesemi nëse jemi alergjik në pluhurin e shtëpisë?

Pluhuri i shtëpisë është alergjeni më i zakonshëm ajror, i cili është përgjegjës në 80% të rasteve të problemeve alergjike të rrugëve respiratore ose rrugëve ...

Si të kujdesemi për alergjinë në polen?

Polenet janë grimca të imëta në formë pluhuri, të cilat krijohen nga bimët gjatë periudhës së lulëzimit të tyre dhe nevojiten për riprodhimin e tyre.

Çka është Diabeti Melitus Tip 2 dhe si të kujdesemi?

Diabeti Melitus apo sëmundja e sheqerit që njihet në popullatë është një sëmundje metabolike kronike që karakterizohet me vlera të larta të sheqerit në gjak apo glukozës. ...

Çka është sindromi i vezores policistike dhe kur duhet të drejtoheni te mjeku specialist?

Çrregullimeve hormonale tek femrat e moshës 18 deri 44 vjeçare dhe problemet më të shpeshta që i hasim në këtë grup-moshë te femrat e moshës riprodhuese është sindromi ...

Cilat janë simptomat dhe problemet që i shkakton sëmundja e Hashimotos?

Gjëndra tiroide është një gjëndër mjaft e rëndësishme për trupin tonë, është e vendosur në pjesën e përparme të qafës. Është ...