array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(37) "https://kallxo.com/shendeti/keshilla/"
 }
}

Si të kujdesemi për shëndetin mendor gjatë pandemisë?

Një libër i mirë, një fjalim kualitativ, stërvitjet fizike, jogat, bisedat virtuale me shoqërinë, janë vetëm disa nga aktivitetet relaksuese të cilat mund të ndikojnë në ...

Këshillat e Dietologes se si të ushqehemi gjatë karantinës

Mënyra e shëndetshme e të ushqyerit dhe aktiviteti fizik janë shumë të rëndësishme përgjatë kohës sa qëndrojmë në karantinë për shkak të ...

Studim - Pse gjatë COVID-19 duhet shmangur ecjen, vrapimin apo ngasjen e biçikletës afër njëri-tjetrit

Cila duhet të jetë distanca e sigurt kur vraponi, kur ngisni biçikletën apo ecni gjatë kësaj epoke të COVID-19 herë?

Këshillat e mjekut: Si të mbrohen shtatzënat nga COVID-19

Mjeku i Klinikës Infektive, Valbon Krasniqi, ka dhënë këshilla për shtatzënat se si të sillen në këtë kohë të pandemisë së coronavirusit.

Si mund të mbrojnë shëndetin e tyre mendor adoleshentët gjatë COVID-19?

Të qenit adoleshent është e vështirë pa marrë parasysh se çfarë, dhe sëmundja e coronavirusit (COVID-19) po e vështirëson edhe më shumë. Me mbylljen e shkollave ...

Fitnesi në karantinë: Ushtrimi i cili iu ndihmon të fitoni kondicion nga shtëpia

Shkaku i pandemisë së COVID -19, janë mbyllur të gjitha palestrat sportive, duke bërë q shumë sportist të humbasin ushtrimet e tyre që i kanë praktikuar rregullisht në palestra.