Fitnesi në karantinë: Ushtrimi i cili iu ndihmon të fitoni kondicion nga shtëpia

Shkaku i pandemisë së COVID -19, janë mbyllur të gjitha palestrat sportive, duke bërë q shumë sportist të humbasin ushtrimet e tyre që i kanë praktikuar rregullisht në palestra.

Leonard Nikaçi nga Transformohu, në bashkëpunim me KALLXO.com, do të sjellin këshilla për fitnes se si duhet të stërviteni në shpi.

Leonardi do të na tregoj sesi mund të djegim kalori më shpejt dhe njëkohësisht të fitojmë kondicion nga shtëpia duke e realizuar ushtrimin Jumping Squats.

Po ashtu Transformohu e ka bërë programin e ushtrimeve të cilin mund ta shkarkoni falas prej shtëpisë.