Shenjat që jep trupi 1 muaj para sulmit në zemër

Shëndeti i zemrës kërkon një përkujdesje të vazhdueshme, përdorni këto këshilla që të qëndroni më larg rrezikut.

Këshillat e Mjekut: Pasojat e ekspozimit të tepruar në diell - VIDEO

Me tentimin për të marrë ngjyrë më të errët të lëkurës në stinën e verës rritet edhe rreziku për dëme në shë...

Rreth 300 mijë kilogramë produkte ushqimore të asgjësuara

Operatorët ekonomikë në Kosovë jo çdo herë përkujdesen që t’i ruajnë produktet ushqimore në temperatura adekuate, duke bërë që disa prej tyre të jenë të rrezikshme ...

Një person në gjendje të rëndë nga ethet e minjve

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike apelon te qytetarët që të mos përdorin fruta mali të palara sepse mund të sëmuren nga ethet e minjve.

Operatori nuk mund të furnizojë më QKUK-në me ilaqin që përdoret edhe për të sëmurët kancer

Ka më shumë se dy muaj që në Klinikën e Reumatologjisë dhe atë të Onkologjisë në QKUK ka mungesë të barit ibandronat që përdoret për trajtimin e ...

Në Klinikën e Mjekësisë Nukleare fillon vlerësimi i rrezikshmërisë në punë

Sektori për Mbrojtje dhe Sigurinë në Punë, i cili funksionon në kuadër të Shërbimit Spitalor Klinik Universitar të Kosovës ka realizuar për herë të parë ...