SBAShK merr vendimin për grevën

Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SBAShK) vendosi sot që greva e arsimtarëve të vazhdojë. Në takimin e Këshillit Drejtues të Sindikatës, në mënyrë unanime u vendos për vazhdimin e grevës. “Oferta e Kryeministrit dhe Komisionit Paralmentar nuk pranohet për dy shkaqe sepse oferta është e ulët. Ne jemi të gjithë bashkë të … Continue reading SBAShK merr vendimin për grevën