Sami Lushtaku kandidon për kryetar dege të PDK-së

Ish-kryetari i Skenderajt, Sami Lushtaku ka kandiduar për kryetar të Degës së PDK-së në Skenderaj. Ai kandidaturën e tij e ka paraqitur duke thënë se ishte edhe vullnet i anëtarësisë së PDK-së në Skenderaj. “Duke u bazuar në rregullorën për zgjedhjet e brendshme të Partisë Demokratike të Kosovës,Duke falëndëruar të gjithë qytetarët për besimin dhe … Continue reading Sami Lushtaku kandidon për kryetar dege të PDK-së