Xhafer Tahiri | Foto: Facebook

Sa para i harxhoi Xhafer Tahirit gjatë javës

Zyra e kryetarit të Komunës së Vushtrrisë javën që shkoi ka shpenzuar 128 euro.

Komuna ka njoftuar se kjo shumë është shpenzuar në kategorinë mallra dhe shërbime, nga data 6 deri më 10 gusht.

Kryetari i komunës së Vushtrrisë po vazhdon të bëjë publike shpenzimet e tij çdo javë.KALLXO.com shkroi vazhdimisht për shpenzimet e Tahirit.

10 Gusht 2018 - 22:35

Afërdita Fejzullahu 10/08/2018 - 22:35
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend