Rritet numri i ish-zyrtarëve të Komunës së Gjakovës nën aktakuzë

Përveç ministrit aktual të Infrastrukturës, Pal Lekaj (i cili ishte kryetar i Komunës së Gjakovës) dhe ish-drejtorit për Bujqësi, Ismet Isufi, aktakuzë është ngritur edhe ndaj pes personave të tjerë. Të pandehurit Pashk Syla, Bekim Syla, Teuta Mejzini dhe Dafina Thaqi do të përballen me akuzat e Prokurorisë Speciale në Gjykatën Themelore të Gjakovës për … Continue reading Rritet numri i ish-zyrtarëve të Komunës së Gjakovës nën aktakuzë