Reagon ministri Lluka pas tërheqjes së Bankës Botërore nga financimi i TC ‘Kosova e Re’

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka, ka thënë se investitori ‘Contour Global’ është në rrugë të drejtë të sigurimit të financimit të TC ‘Kosova e Re’ nga burime të ndryshme siç janë agjencitë eksportuese shtetërore dhe institucionet financiare ndërkombëtare. “Contour Global është në rrugë të drejtë të sigurimit të financimit të këtij projekti nga burime … Continue reading Reagon ministri Lluka pas tërheqjes së Bankës Botërore nga financimi i TC ‘Kosova e Re’