I pa verifikuar

Pejë Konflikt interesi 2019-09-05 21:49:39

Rregullimi i rruges n

Pershendetje te nderuar, Kisha pas deshir te hulumtoni rastin ne c, rregullimi rruges cdhe vvv  ka qene kinse projekt qe ka mu zgjeru rruga dhe ka per tu bere nje park te rruga Bxx Lere qe nuk eshte bere parku po edhe gjelbrimi eshte damtu ne rrugen ddt dhe rrugen cc jane prer pemet 15 vjeqare . Aktualisht rruga eshte ngushtu si dhe qasja e banorve te lagjes tek banesat rruga pandeli sotiri eshte veshtirsu shkaku i parkingut perskaj rruges qe eshte bere, 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!