I pa verifikuar

Ferizaj Mashtrim 2019-09-05 18:01:54

Drejtoria per Planifikim dhe Zhvillim

Neglizhenc totale e punes dhe jo respektim i marrveshjes nga ana e drejtorise. Ka vite qe esht nenshkru marrevshja ku perveq komunes ka edhe participim te banoreve. Ka vite qe participimi eshte nderpre dhe tash komuna shtron rruge e rrugice me buxhet te vetin por jo projektet qe jon nis.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!