I pa verifikuar

Deçan Korrupsion 2019-09-05 17:55:02

Neglizhim total i punes nga ana e Drejtoris per Planifikim dhe Zhvillim

Kontrat e nenshkruar ne vitin 2013 per shtruarjen e 250 metra rrugice ne qytetin e

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!