I pa verifikuar

Kaçanik Konflikt interesi 2019-09-05 10:55:00

Shkolla shtate shtatori cc

A mundni me ardh ne fshatin Bx nuk esht tu mbajt mesimi ne shkollen fillore klasa e dyta nje, femijet nuk po pranojn me shkue ne shkoll me mesuse tjeter.. lirgimin e mesuse prej klases se dyt femijet e kan perjetue si me i nda prej prindve.. ju lutemi qe ta humumtoni se pse e largun mesusen dhe e qun ne doganja te kaqanikut, pa asnje arsyje. Mesusja ka treguar rezulltat shum te lart me femijet.. mungesa e formimit te dy paraleleve per klasen e pare. Esht privuar mesusja liridona te ler kalsen e dyte dhe ti ja keshoj mesusit qe ka ngelur pa nxansa per kalsen e par... esht kan dasht qe mesusi qe ka mbetur pa klas te transferohet me nje shkoll tjeter... e jo me hek mesusen prej klases se dyt prej femijve,,, shkelje e drejtave te femijve esht ber...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!