E verifikuar

Gjilan Tjetër 2019-05-10 08:57:00

Rast mashtrimi

Pershendetje jam nxenes i shkolles te mesmdi per matur eshte 21 euro dhe ne nxenesve po na duket shum i parsyeshem. Nuk ka pasur asnje tender per kete dhe ne qmimi jane te perfshira vetem Restauranti dhe Muzika