Ndertim pa leje

  • Pejë
  • Korrupsion
  • Inspektoriat

Ndertimet pa leje vashdoj pa nderpre ne qytetin e nn.Ky rast osht ne rrugen Bnndhe punimet qe po behen me shendrru banesen ne objekt afarist pa miratimin e banoreve,edhe muret qendror i kan thy me shfrytzu hapsiren me shume. Pronari ska leje as pelqim nga ana komunes dhe ni ankes me leter nga ana e banoreve eshte bere ne komune dhe jane lajmru inspektoriati per urbanizem mirepo asnje veprim nuk eshte nderrmarr dhe punimet po i vashdojn! Punime po i vashdojn edhe gjate diteve te pushim me gjase me 'marrveshje' me inspektorat e komunes!

1 vit më parë

HULUMTIMET

Raporti

by Kallxo
NA NDIQNI

Send this to a friend